Open Your Heart

De “Open Your Heart” training is een bewustzijn/transformatie training (preventie training i.v.m.  burn-out) die als doel heeft om hoofd en hart te verbinden. Een training waarin duidelijk wordt dat psychologie & wetenschap & spiritualiteit samenkomen. 

Voor wie?    

Zzp’ers, ondernemers, leidinggevenden, managers, therapeuten, hoogopgeleiden, professionals. Voor iedereen die wil werken aan zelfontplooiing en wil creëren en manifesteren. 

De allernieuwste communicatie training voor een win win situatie voor iedereen!

De “Open Your Heart” trainingen hebben een wetenschappelijke achtergrond en wij maken gebruik van positieve psychologie en mindfulness. Voor de duidelijkheid: een no-nonsense training! De trajecten zijn gericht op het mogelijk maken van echte doorbraken en transformerende ontwikkelingen, zowel persoonlijk als voor het bedrijfsleven en de professionals. 

Download hieronder de brochure van de Open Your Heart Training en lees meer over Nicolette en wat zij met de Open Your Heart training voor jou kan betekenen. Ook kunt u meer informatie lezen op de website https://www.openyourheart-training.nl/

Vertel me en ik luister,

laat me zien en ik kijk,

laat me het “beleven” en ik leer. 

~Lao Tzu~