Stema typecursus NIEUW!

Privélessen op locatie, vanaf 4 – 5 cursisten. Voor jongeren vanaf 9 jaar.
Het gehele jaar door verzorgd.

Steeds meer ouders willen kwaliteit voor hun kind. Kleine groepjes, betekent gewoon echt meer aandacht voor uw kind. Logisch, een groep van 12-14 cursisten of een groepje van 4-5 cursisten, daar zit qua aandacht nogal verschil in.

Als uw kind een dyslexie verklaring heeft of een verminderde concentratie heeft, dan zijn deze privélessen op locatie wellicht een uitkomst.

Lestijden worden in overleg gepland en dit is vaak een uitkomst voor werkende ouders. Het geeft meer rust en de ouder, waar de cursus gegeven wordt, kan alles volgen. Ook als leerlingen naar het voortgezet onderwijs gaan en nog geen typediploma hebben, kunnen deze privélessen een uitkomst zijn. Of een hecht groepje vrienden en vriendinnen waarvan de ouders het besluit nemen om voor deze mogelijkheid te kiezen.

U kunt als ouder zelf een groepje van 4 of 5 leerlingen aanmelden. Bij één van de ouders thuis wordt de privé cursus gegeven. U kunt onderaan onze brochure downloaden voor aanmeldingen en om eventueel door te sturen naar ouders die hiervoor wellicht ook belangstelling hebben.

Kenmerken van de cursus:

Nicolette verzorgd deze privélessen. (regio Brabant). Men kan het gehele jaar door beginnen met de training!

  • Meer aandacht voor alle cursisten.
  • Cursusduur circa 4 maanden. 
  • 8 klassikale lessen van één uur en 5 of 6 oefenweken.
  • Typen volgens het tien-vingerblindsysteem.
  • Diploma garantie voor een erkend diploma.
  • Een diploma uitreiking, een klein privé feestje! Verrassing voor de ouder die locatie beschikbaar stelt.
  • De cursist heeft tijdens de lessen de beschikking over een tabelkaart en lesboek. Wij werken met een zogenaamde toverdoek.

Kosten voor de training op locatie bedragen voor 4 cursisten € 215,00 all-in per cursist. Extra investering voor u bedraagt € 50,00. In plaats van de klassikale lessen, 12 tot 14 leerlingen.

Kosten voor de training op locatie bedragen voor 5 cursisten € 198,00 all-in per cursist. Extra investering voor u bedraagt € 33,00. In plaats van de klassikale lessen, 12 tot 14 leerlingen.

Stema typecursus NIEUW!