Mag ik mij even aan u voorstellen?

Ik ben Nicolette Verhouden

Moeder van twee zonen en geniet van álle momenten met mijn twee prachtige kleinkinderen.

Afgestudeerd in 1995 voor de opleiding Praktische  Psychologie, de oprichter van Stema Opleidingen & Coaching 1998. 

Vanuit mijn intuïtie werk ik. Gevoel is leidend in werkelijk heel mijn levensloop. Balans tussen hoofd en hart. “Men spreekt elkaars taal niet maar voelt elkaars taal”, is mijn ervaring. Mijn hart is mijn kompas en mijn denken stem ik hierop af. Vanuit mijn hart bepaal ik al mijn richtingen.

Gespecialiseerd in pestgedrag, stress en burn-out (verschijnselen). 

Mijn passie is iedereen die ik coach, als mens te zien groeien. Op mijn authentieke wijze als coach, zodat het duidelijk zichtbaar naar de oppervlakte komt en men daadwerkelijk zaken kan accepteren, creëren en manifesteren. 

In de 35 jaar ervaring heb ik inmiddels meer dan 5000 kinderen, jongeren en volwassenen mogen coachen. 

Ik ben een psychologisch-, energetisch bewustzijnstrainer.

Welkom!

In 2009 heeft Nicolette de (weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling) training “Steviger in je schoenen staan met de Zonneballon®” ontwikkeld en geschreven. In 2012 heeft dit geresulteerd in het boek “De Zonneballon”, een erkende training voor jongeren.

In 2013 heeft zij vervolgens de “Open Your Heart®” training ontwikkeld en geschreven, speciaal voor volwassenen en later op aanvraag ook voor het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, ondernemers, hoogopgeleiden en professionals. Een erkende preventie training i.v.m. burn-out. (Informeer bij uw verzekering)

In de 35 jaar ervaring heeft Nicolette meer dan 5000 kinderen, jongeren en volwassenen op haar eigen authentieke wijze mogen trainen en coachen.

Zij werkt met veel verschillende jongeren, jongeren met concentratieproblemen, dyslexie, dyspraxie, adhd, pdd-nos, La Tourette syndroom en het syndroom van Asperger. Ook heeft ze gewerkt met dove en slechtziende kinderen, kinderen met een beperking, en handicap en kinderen die speciaal onderwijs volgen.

Kortom heel veel verschillende fantastische kinderen, die allen op een authentieke wijze onderwezen werden. Nicolette heeft 15 jaar ervaring in het begeleiden met jongeren en volwassenen met dyslexie.

Naast de reguliere opleidingen biedt STEMA Opleidingen & Coaching als enige de mogelijkheid tot aangepaste opleidingen voor kinderen, jongeren en volwassenen met taal-, spraak- en visuele problemen, voor wie specifiek lesmateriaal is ontwikkeld.

Typevaardigheidstrainingen hebben wij voor diverse rechtbanken, rijksrecherche en bedrijven en instellingen mogen verzorgen. En niet zonder succes! Laat u informeren voor de trainingen op locatie binnen uw bedrijf!

STEMA Opleidingen & Coaching blijft zich ontwikkelen; wij nodigen u van harte uit onze website verder te bezoeken en kennis te maken met onze opleidingen en trainingen.

STEMA Opleidingen & Coaching; waar u écht iets leert!

Nicolette (A.C.M.) Verhouden